De Heeren van Terkaple

CAFÉ RESTAURANT

Vakantiewoning XL

Op en top zorgeloos Bijtanken. Genieten van gezin of vrienden. De natuur in. Actief zijn. De tijd vergeten. Onthaasten. Maar niet thuis.

Echt 

Huur een deel van onze Familie accommodatie, een Watervilla XL

 

Dit is een prachtig half vrijstaand 8-persoons vakantiehuis liggend aan de rand van het dorpje Terkaple, direct aan open vaar- en zwemwater. Ook kunt u in het nabij gelegen restaurant De Heeren van Terkaple een sloep huren en zo heerlijk Friesland vanaf het water verkennen.

Een vakantiehuis in Friesland met infrarood sauna

In deze rietgedekte accommodatie is de verblijfsruimte met de leefkeuken het centrale ontmoetingspunt, waar aan de lange tafel lekker gegeten kan worden. De keuken is compleet ingericht, zie ook keukenvoorzieningen. De woning heeft een grote zithoek waar je naar keuze TV kunt kijken. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met badkamer en suite. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapvertrekken, een badkamer met douche, toilet- en badmeubel en een infrarood sauna. Kinderstoel en kinderbedjes zijn bij de beheerder te huur. De groepsaccommodatie ligt direct aan het water met een enorme kade om het grasveld, voorzien van een groot terras met lounge banken.

 

Een heerlijk huis met diverse watersport mogelijkheden

De waterrijke omgeving is uiteraard uitermate geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten, maar natuurlijk kun je  hier ook fantastisch fietsen en wandelen. Je kunt sloepen, kayaks, polyvalken en kano’s huren. Ontdek het fraaie Friese landschap, en vaar naar het Sneekermeer of bezoek Sneek met de bekende Waterpoort. Voor culturele activiteiten bezoek je het Kameleondorp Terherne of het Douwe Egberts museum in Joure. In Joure (op fietsafstand) is ook een prachtig tropisch zwembad.

 

Vakantiewoning 8 persoons beschikbaarheid

Uitleg beschikbaarheidskalender:
- Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is onze groepsaccommodatie nog beschikbaar.
- Is een dag rood gekleurd, dan zijn wij helaas al bezet.

Vakantiewoning 16 persoons beschikbaarheid

Uitleg beschikbaarheidskalender:
- Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is onze groepsaccommodatie nog beschikbaar.
- Is een dag rood gekleurd, dan zijn wij helaas al bezet.