De Heeren van Terkaple

CAFÉ RESTAURANT

Nieuws   

Reserveren op oudjaarsavond

 

Salon jacht "Roerdomp"
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de Roerdomp om haar voor het seizoen 2019 vaarklaar te krijgen. Vanaf 2019 kunt u exclusief een rondvaart boeken op één van nederlands bekendste salon jachten. Voorheen voer ze al met prominente gasten, zoals Koningin Juliana en Prins Bernhard, maar ook met de Sjah van Perzïe. Wat is er nou leuker dan een rondvaart maken op dit prachtige schip. Bijvoorbeeld in combinatie met de huur van onze Watervilla XXL. Voor meer informatie mag u ons natuurlijk altijd mailen of bellen.

 

Cursus Skutsje zeilen
Sinds 2016 zijn De Heeren van Terkaple sponsor van het skutsje De Waaksdom uit Joure. Dit Skutsje in 1913 gebouwd in Drachten presteert sinds dat Ulbe Zwaga aan het roer staat fantastisch in de IFKS klasse. Samen met De Heeren van Terkaple organiseren de bemanningsleden van het skutsje zeilcursussen voor groepen die eens op een skutsje willen varen, waarbij we als afsluiting proberen een echte wedstrijd te varen.

Na afloop sluit u deze fantastische dag af met een heerlijk diner in ons restaurant De Heeren van Terkaple. Indien u interesse hebt om met een groepje vrienden of familieleden een onvergetelijke dag te beleven, neemt u dan contact met ons op. Uiteraard kunnen we dit organiseren onder het voorbehoud dat er geen wedstrijden met het skutsje zijn.

 Voor meer info: 
Mail: info@deheerenvanterkaple.nl
Telefoon: +31-566-850138 

-----