De Heeren van Terkaple

CAFÉ RESTAURANT

Huur van onze Groepsaccommodatie / Watervilla XXL

 

Dit prachtige 16-persoons vrijstaande vakantiehuis ligt aan de rand van het dorpje Terkaple, direct aan open vaar- en zwemwater. Op het vakantiepark kun je een sloep huren en zo heerlijk Friesland vanaf het water verkennen.

Een vakantiehuis in Friesland met infrarood sauna

In deze rietgedekte accommodatie is de verblijfsruimte met de leefkeuken het centrale ontmoetingspunt, waar aan de lange tafels gegeten kan worden. De keuken is compleet ingericht, zie ook keukenvoorzieningen. De woning heeft twee zithoeken waar je naar keuze TV kunt kijken. Op de begane grond zijn twee ruime slaapkamers en suite. Op de verdieping bevinden zich 6 slaapvertrekken, twee badkamers met douche, toilet- en badmeubel en een infrarood sauna. Kinderstoel en kinderbedje te huur. De groepsaccommodatie ligt direct aan het water met een enorme kade om het grasveld, voorzien van een groot terras met lounge banken.

  
 
 

 

 

Een groepsaccommodatie met diverse watersport mogelijkheden

De waterrijke omgeving is uiteraard uitermate geschikt voor het beoefenen van diverse watersporten, maar natuurlijk kun je  hier ook fantastisch fietsen en wandelen. Je kunt sloepen, kayaks, polyvalken en kano’s huren. Ontdek het fraaie Friese landschap, en vaar naar het Sneekermeer of bezoek Sneek met de bekende Waterpoort. Voor culturele activiteiten bezoek je het Kameleondorp Terherne of het Douwe Egberts museum in Joure. In Joure (op fietsafstand) is ook een prachtig tropisch zwembad.

In ons nabij gelegen Bistro De Heeren van Terkaple kunt u terecht voor het diner of de heerlijke warme broodjes voor bij het ontbijt.

Voor meer informatie of reserveren:

Mail: reserveren@watervillaxxl.nl
Site: www.watervillaxxl.nl

Telefoon: +31 566 850 138